|
Duyurular
İletişim
Bioactive
Research & Innovation
Toggle navigation
Kurumsal
Hakkımızda
Projelerimiz
Bilimsel Altyapı
Basında Bioactive
Bilimsel Danışmanlık
Analiz Hizmetleri
Ortak Çalışma Alanları
Ar-Ge Desteği
Ürünlerimiz
Prof. Dr. Beraat Özçelik, sertifikalı beslenme ve sağlık iletişim programında konuştu
« GIDADA YÜKSEK RAF ÖMRÜ; İHRACATTA ARTAN REKABET GÜCÜ
Elma kabukları kefirde kullanıldı. »
Bir yanıt yazın
Yanıtı iptal et
Yorum yapabilmek için
giriş yapmalısınız
.
Son Yazılar
Vişne çekirdeğinden un elde edildi.
Ayran, kakao kabuklarıyla zenginleştirildi.
Elma kabukları kefirde kullanıldı.
Prof. Dr. Beraat Özçelik, sertifikalı beslenme ve sağlık iletişim programında konuştu
GIDADA YÜKSEK RAF ÖMRÜ; İHRACATTA ARTAN REKABET GÜCÜ
Kategoriler
Avrupa Birliği 6. Çerçeve Programı
Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı
Görsel Basında
Haberler
İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı)
Yazılı Basında