• |
  • Duyurular
  • İletişim

Bioactive

Research & Innovation

  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Projelerimiz
    • Bilimsel Altyapı
    • Basında Bioactive
  • Bilimsel Danışmanlık
  • Analiz Hizmetleri
  • Ortak Çalışma Alanları
  • Ar-Ge Desteği
  • Ürünlerimiz

GIDADA YÜKSEK RAF ÖMRÜ; İHRACATTA ARTAN REKABET GÜCÜ

Ürünün normalde 1 yıl olan raf ömrü, 6 ayın da altına inmişti. Soruna çare arayan firma yetkilileri, İTÜ’de aradıkları bilimsel desteği, İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi’nin işbirliği ile İTÜ Gıda Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Beraat Özçelik’ten sağladılar.

29 Ağustos 2017 Yazılı Basında
« GIDA VE GIDANIN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ İSTANBUL’DAKİ KONGREDE KONUŞULDU
Prof. Dr. Beraat Özçelik, sertifikalı beslenme ve sağlık iletişim programında konuştu »

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Yazılar

  • Vişne çekirdeğinden un elde edildi.
  • Ayran, kakao kabuklarıyla zenginleştirildi.
  • Elma kabukları kefirde kullanıldı.
  • Prof. Dr. Beraat Özçelik, sertifikalı beslenme ve sağlık iletişim programında konuştu
  • GIDADA YÜKSEK RAF ÖMRÜ; İHRACATTA ARTAN REKABET GÜCÜ

Kategoriler

  • Avrupa Birliği 6. Çerçeve Programı
  • Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı
  • Görsel Basında
  • Haberler
  • İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı)
  • Yazılı Basında
  • |
  • Duyurular
  • İletişim