• |
  • Duyurular
  • İletişim

Bioactive

Research & Innovation

  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Projelerimiz
    • Bilimsel Altyapı
    • Basında Bioactive
  • Bilimsel Danışmanlık
  • Analiz Hizmetleri
  • Ortak Çalışma Alanları
  • Ar-Ge Desteği
  • Ürünlerimiz

Prof. Dr. Beraat Özçelik, sertifikalı beslenme ve sağlık iletişim programında konuştu

29 Ağustos 2017 Görsel Basında
« GIDADA YÜKSEK RAF ÖMRÜ; İHRACATTA ARTAN REKABET GÜCÜ
Elma kabukları kefirde kullanıldı. »

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Yazılar

  • Vişne çekirdeğinden un elde edildi.
  • Ayran, kakao kabuklarıyla zenginleştirildi.
  • Elma kabukları kefirde kullanıldı.
  • Prof. Dr. Beraat Özçelik, sertifikalı beslenme ve sağlık iletişim programında konuştu
  • GIDADA YÜKSEK RAF ÖMRÜ; İHRACATTA ARTAN REKABET GÜCÜ

Kategoriler

  • Avrupa Birliği 6. Çerçeve Programı
  • Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı
  • Görsel Basında
  • Haberler
  • İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı)
  • Yazılı Basında
  • |
  • Duyurular
  • İletişim